Ida näsplugg
Menu

Swedish Danish English Finnish Norwegian
Cart

Ellen Engvall

Ellen Engvall”Jag har använt andningstekniken med gott resultat i många år på patienter inom sjukvården. Till exempel på sjuka och gravida som inte vill eller kan ta lugnande medel vid oro, ångest samt på patienter som inte längre är hjälpta av sömnmedel. Jag såg ett behov av att hitta en produkt för ändamålet, så att man slipper använda fingrarna och hålla för näsan vilket i sig kan vara tröttsamt. Och eftersom merparten av marknadens öronproppar inte är godkända för de känsliga slemhinnorna i näsan bestämde jag mig för att själv ta fram en näsplugg.”

Ellen Engvall är legitimerad sjuksköterska och barnmorska, yogalärare och terapeut utbildad på Institutet för medicinskt yoga, samt utbildad i hormonyoga av Dinah Rodrigues. Ellen är även GI-coach och reflexolog.

Efter att själv ha tagit del av de kraftfulla effekterna av alternerad näsandning har Ellen utvecklat IDA näsplugg. En revolutionerade uppfinning inom friskvårdssegmentet, som direkt efterfrågats i en forskningsstudie på Lunds universitet.

Ellen Engvall ger idag lärarutbildningar inom medicinsk yoga, både gravidyoga och hormonyoga, håller yogakurser samt ger individuell rådgivning vid fertilitet, graviditet och andra kvinnorelaterade besvär som PMS och klimakteriesymptom.

knapp 2Du kan boka en privatkonsultation om du vill ha hjälp med att komma till rätta med din andning och även få andra andningstekniker som kan hjälpa dig till ett hälsosamt andetag. Andningen är nyckeln till återhämtning, lugn och på sikt även mer energi och vitalitet.

För mer information om Ellens kurser och lärarutbildningar, gå till www.ellenengvall.se. Eller kontakta Ellen direkt på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Kontakta oss

logo ellen-v2

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil: 070-728 82 82

Betala med:

logo sakra betalningar med paypal se

Ida Näsplugg

Log In or Register